°C
22 July 2019

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα

Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης ο 46χρονος Σπύρος Κωνσταντάς …
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα

Τους υποψήφιους δημάρχους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αττική έδωσε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του Κόμματος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολούμενων, στον τομέα των επιστημών.Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.».
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι δήμαρχοι που υποστηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμου του Βόρειου Τομέα της Αττικής είναι οι ακόλουθοι:
Αγία Παρασκευή
Γκιζιώτης Ανδρέας, ετών 61. Κατοικεί στην Αγ. Παρασκευή από το 1962. Εκπαιδευτικός, εκλεγμένος για 4 τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Αντιπρόεδρος της Α’ – Γ’ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας, εκπρόσωπος στην Ενωση Γονέων και στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.
• Βριλήσσια
Βήττος Βασίλης, ετών 62.
Δημοτικός σύμβουλος από το 2010 μέχρι σήμερα. Κατοικεί στα Βριλήσσια. Μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών.
Πρώην μέλος του ΔΣ του ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθήνας). Μέλος της ΤΕ Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής – Ταχυδρομείων του ΚΚΕ.
• Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη
Μήλας Αντώνης, ετών 31.
Δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς από τον Ιούνη του 2016 μέχρι σήμερα. Εχει αποφοιτήσει από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως Νοσηλευτής.
Υποψήφιος με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο σωματείο ιδιωτικών κλινικών Αθήνας. Έως τον Ιούνιο του 2016 μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου στο Κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης του ομίλου ΙΑΣΩ.
• Λυκόβρυση – Πεύκη
Κυριακίδης Άρης, ετών 35.
Δημοτικός σύμβουλος από το 2010 έως το 2014. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάζεται ως βιοτέχνης παιδικών παπουτσιών. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
• Μαρούσι
Φωτόπουλος Θανάσης, ετών 52.
Δημοτικός σύμβουλος. Πρόεδρος στο Συνδικάτο Τύπου – Χάρτου και Γραμματέας της Ομοσπονδίας του κλάδου. Μέλος της ΤΕ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
• Μεταμόρφωση
Μακρίδης Παναγιώτης, ετών 51.
Ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Νέας Ιωνίας, έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού – 4ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Μεταμόρφωσης για δέκα συναπτά έτη.
• Νέα Ιωνία
Κατιμερτζόγλου Κώστας, ετών 57.
Δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας από το Φλεβάρη του 2018. Σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου, από την οποία αποφοίτησε το 1982.
Είναι συνολικά πάνω από 15 χρόνια μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» και πρόεδρός του την τελευταία πενταετία.
Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και της Παναττικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
• Νέο Ηράκλειο
Ζαχάρος Γιώργος, ετών 64.
Δημοτικός σύμβουλος. Είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου Αττικής, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Από το 1976 έως το 1984 διετέλεσε μέλος του ΔΣ του οικοδομικού σωματείου «Μπετόν Αρμέ Αθηνών».
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Οικοδόμων Αθήνας και μέλος της πρώτης διοίκησης. Στέλεχος της ΠΑΣΕΒΕ, με θητεία στο σωματείο τεντοποιών ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και ιδρυτικό μέλος της Ενωσης Αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου, όπου διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ.
Σήμερα είναι μέλος της Παναττικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.
• Παπάγου – Χολαργός
Ρεκλείτης Αντώνης, ετών 37.
Οικονομολόγος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ερευνητικά Κέντρα (ΠΟΣΕΕΤΙΔ), εκλεγμένος με το ΠΑΜΕ.
Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΑΕΙ – ΤΕΙ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Πτυχιούχος Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην Οικονομική και Χρηματοοικονομική.
• Πεντέλη – Μελίσσια
Κωνσταντάς Σπύρος, ετών 46.
Δημοτικός σύμβουλος. Απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου. Διοικητικός υπάλληλος στο δήμο Αμαρουσίου.
Πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, οργανωτικός γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΟΤΑ – Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
• Φιλοθέη – Ψυχικό
Καβαλάρης Ιωάννης, ετών 50.
Δημοτικός σύμβουλος τα τελευταία οκτώ χρόνια. Είναι φαρμακοποιός και δραστηριοποιείται στο κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια.
Μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής καθώς και του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
• Χαλάνδρι
Καρατζά Λούλα, ετών 65.
Δημοτική σύμβουλος. Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Ιδρυτικό μέλος πολλών συλλόγων στο Χαλάνδρι, επί 12 χρόνια στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων.
Εκλεγμένη στην ΕΕ του ΕΣΥΝ. Υπεύθυνη του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.