°C
25 February 2020

Νέα πρόσωπα στην πρώτη ομάδα υποψηφίων με το συνδυασμό “Μπροστά Μαζί”

Με μια αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή και κοινωνική προσφορά, αποφασίζουν να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά της πόλης και να συστρατευτούν με τον Λευτέρη Κοντουλάκο …
Νέα πρόσωπα στην πρώτη  ομάδα υποψηφίων με το συνδυασμό “Μπροστά Μαζί”

Με όχημα την ανανέωση κινείται ο Λευτέρης Κοντουλάκος, παρουσιάζοντας ήδη την πρώτη ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό “Μπροστά Μαζί”. Υποψηφιότητες που καλύπτουν γεωγραφικά το σύνολο του Δήμου Πεντέλης φέρνοντας στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο συνδημότες μας, οι οποίοι έχοντας μέχρι σήμερα μια αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή και κοινωνική προσφορά, αποφασίζουν να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά της πόλης.
Η πρώτη “οκτάδα” υποψηφίων που βρίσκεται ήδη στην εκκίνηση της προεκλογικής κούρσας για το Δήμο Πεντέλης είναι:
1. Συμεών Μπανός
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Μελισσίων

Ο Συμεών Μπανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975.Πατέρας του είναι ο Δημήτριος Μπανός και μητέρα του η Κυπαρισσία Χρυσανθοπούλου. Απο μικρός είχε έφεση στην πληροφόρηση, καθώς σε ηλικία 16 χρονών έκδιδε περιοδικό για τους μαθητές ενός φροντιστηρίου. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και ασχολήθηκε ως ρεπόρτερ και συντάκτης την δεκαετία του ’90 ,σε έντυπα, ραδιόφωνο ,τηλεόραση και εφημερίδα.
Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και μέχρι σήμερα εξακολουθεί ερασιτεχνικά να ασχολείται με τη δημοσιογραφία, κυρίως διαδικτυακά σε περιοδικό που εμπεριέχει τομείς εθελοντισμού, διάσωσης, πυρόσβεσης και υγείας.
Από τις αρχές του 2000 έως και σήμερα εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση μεταφορών που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηπείρου. Δραστήριο πνεύμα και άτομο, ασχολήθηκε με πολεμικές τέχνες, extreme sports, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 άρχισε να ασχολείται με τη πολιτική προστασία του Δήμου Πεντέλης και γενικά με τον εθελοντισμό.
Στο Πυροσβεστικό Σώμα ανήκει ως εθελοντής από το 2010 και αμέσως ένιωσε πως βρήκε αυτό που τον εκφράζει απόλυτα, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, που ανήκει στον 12ο Π.Σ.
Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του με σεμινάρια πρώτων βοηθειών , διάσωσης, τακτικών μάχης, επιβίωσης, σκοποβολής και κατάδυσης.
Με τα δημοτικά δρώμενα ασχολείται για πρώτη φορά, κατόπιν πρότασης του συμμαθητή και φίλου του Λευτέρη Κοντουλάκου, θέλοντας να βοηθήσει ενεργά και δυναμικά στις ανάγκες των συμπολιτών του στο Δήμο Πεντέλης-Μελισσίων.

2. Αναστασία Αντωνοπούλου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Πεντέλης


Είμαι γεννημένη στην Πεντέλη και ο πατέρας μου, Αντωνόπουλος Απόστολος,
Συμμετείχε στα κοινά όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε από την θέση του Αντιπροέδρου της Κοινότητας Πεντέλης.
Έχω τρία παιδιά μεγάλα.
Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και είμαι συνταξιούχος.
Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που θέλουμε να πάμε Μπροστά τον τόπο μας
Μαζί με όλους εσάς.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ.

3. Σταμάτης Μιχαλακόπουλος

Υποψήφιος Τοπικός σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Πεντέλης
Ο Σταμάτης Μιχαλακόπουλος είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας και Κειμενογράφος.
Πεντελιώτης από το 1981, αγάπησε από παιδί το Πεντελικό και ασχολήθηκε για σχεδόν δύο δεκαετίες ως εθελοντής για την δασοπροστασία του βουνού.
Μέλος της Κοινοτικής δασοπροστασίας Πεντελικού αρχικά και ιδρυτικό μέλος στη συνέχεια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης (1997). Ενώ έχει εργαστεί και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ το καλοκαίρι του 2010.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης και αρθρογραφούσε για χρόνια στην εφημερίδα του Συλλόγου «Φωνή της Πεντέλης».
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.
Ασχολείται επαγγελματικά με την Εταιρική και Πολιτική Επικοινωνία επί 18 έτη, ως σύμβουλος και ως εκπαιδευτής. Έχει εκπονήσει και υλοποιήσει μεγάλο αριθμό Στρατηγικών και Προγραμμάτων Επικοινωνίας, ενώ έχει αναλάβει την λειτουργία Γραφείων Τύπου εταιρειών και φορέων. Συνεργάζεται ως εξωτερικός Σύμβουλος Επικοινωνίας και Κειμενογράφος, με εταιρείες και ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Σήμερα διδάσκει στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, του Εργαστηρίου Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΟΠΑ), του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα (Κολλέγιο Ψυχικού), σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων.


4. Θανάσης Κώτσης
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Μελισσίων


Ο Θανάσης είναι 21 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δήμο Μελισσίων. Γονείς του είναι ο Ηλίας Κώτσης και η Ευαγγελία Κάβουρα. Αποφοίτησε από το Γενικό λύκειο Μελισσίων το 2015 και παρακολουθεί το δεύτερο έτος των σπουδών του, στον τομέα της Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων.
Το 2016 παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και αργότερα ως υπεύθυνος καταστήματος, στην αλυσίδα καταστημάτων Σταυράτη, όπου συνεχίζει να εργάζεται έως και σήμερα.
Το 2017 διακόπτει την εργασία και τη φοίτησή του για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Υπηρέτησε στο πεζικό τάγμα εθνοφυλακής, στη φρουρά του Καστελόριζου.
Ο Θανάσης από μικρή ηλικία ασχολούνταν με τον αθλητισμό. Από το 2003 και για 13 χρόνια, υπήρξε βασικός παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου των Μελισσίων -Α.Ο.Μ. (Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων)- όπου και πέρασε από όλα τα τμήματα και έφτασε ως την ομάδα αντρών.
Ο Θανάσης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά σε τόσο μικρή ηλικία λόγω της αγάπης του για τον τόπο που μεγάλωσε. Όραμά του είναι να δει τον τόπο του αλλαγμένο προς το καλύτερο. Με σωστές υποδομές, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών και φυσικά τη σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος.
Η συμμετοχή του στο συνδυασμό Μπροστά μαζι ,ένα συνδυασμό με νέους ανθρώπους που υποστηρίζουν καινοτόμες ιδέες, ήταν η εφαλτήριος δύναμη για να μπορέσει να κάνει το όραμά του πραγματικότητα.
Η στήριξη όλων είναι σημαντική για να καταφέρουμε να πάμε μπροστά μαζί!

5. Κώστας Άνθιμος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Μελισσίων


Ο Κώστας Άνθιμος γεννήθηκε στα Μελίσσια το 1982 και μέχρι σήμερα μένει εκεί προσφέροντας ότι μπορεί στον τόπο του. Απο τα δύσκολα παιδικά χρόνια έμαθε από μικρός τι θα πει αγώνας και επιβίωση καθως δουλεύει από μόλις 12 ετών παράλληλα με το σχολείο! Αθλητής του hapkido μέχρι που γνώρισε το Kick boxing και τον έκανε να αφοσιωθεί σε αυτό και να κατακτήσει 3 φορές το χρυσό στο παννελήνιο πρωτάθλημα και το ασημένιο στο πανελλήνιο κύπελλο! Με πολλές επιτυχίες και σε διασσυλογικούς αγώνες ηταν το έναυσμα να ακολουθήσει την προπονητική από το 2010. Σήμερα πιστοποιημένος προπονητής της πανελλήνιας και παγκόσμιας ομοσπονδίας Kick boxing προσμετρά με τον σύλλογο του τον Team wolf 31’ πολλές επιτυχίες σε παννελήνιο επίπεδο. Οι αγάπες όμως είναι πολλές όπως η μουσική. Από το 1999 διοργανώνει 80’s 90’s party’s σε αθήνα, επαρχία ακόμα και στον δήμο μας θυμίζοντας στον κόσμο τις χρυσές δεκαετίες! Όταν το hobby το κάνεις απάγγελμα σίγουρα τοτε θα το κάνεις σωστά γιατι το αγαπας πραγματικά! Τέλος η μεγάλη αγάπη και το αποθημένο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό βοήθησαν κι ετσι το 2018 να συμμετέχει σε 4 αγώνες δεξιοτεχνίας και drift κατακτώντας 3 κύπελλα!
To μότο του είναι: ” Με το δεν μπορώ δεν κατάφερε κανείς ποτέ του τίποτα! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα δείς τι μπορείς να καταφέρεις!”

6. Ιωάννα Μαρία Μαυρογιάννη-Σαράντου
Υποψήφια Τοπική σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Μελισσίων


Κάτοικος Μελισσίων από το 1996.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, με καταγωγή από την όμορφη Σαμοθράκη. Έχω δύο παιδιά, τον Κώστα Σαράντο, κάτοικο Π. Πεντέλης και τον Πάναγιώτη.
Έχω εργασθεί ως καθηγήτρια Αγγλικών σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ιδιαίτερα μαθήματα σε περιοχές των Β.προαστίων, και ως διευθύντρια Σπουδών στο Κέντρο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης «ΕΥΡΩΔΟΜΗ» , στο Ν.Ηράκλειο Αττικής.
Στηρίζω και συνεργάζομαι με τον κ. Λευτέρη Κοντουλάκο και το «Μπροστά Μαζί», εκφράζοντας έτσι την αμέριστη εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του για το «σήμερα» και το «αύριο» του Δήμου μας.
Λευτέρη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνεις κι εσύ σε μένα, ώστε να πάμε όλοι……»ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ»!!!

7. Σοφία Καμέα
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Μελισσίων


Γεννημένη και μεγαλωμένη Θρακιώτισσα στις Φέρρες Έβρου, με καταγωγή από τις χαμένες Πατρίδες, τελείωσα το γυμνάσιο-λύκειο στον τόπο μου, και ξεκίνησα την εργασιακή μου πορεία στη Εμπορική Τράπεζα.
Περνώντας από όλες τις βαθμίδες της και πάντα στη πρώτη γραμμή, συνταξιοδοτήθηκα στις 31/12/2014 ως Δ/ντρια καταστήματος.
Αρχές του 2015 εξελέγη πρόεδρος στον Πολιτιστικό Όμιλο Συνταξιούχων της Alpha Bank, μέχρι της 26/6/2018 και τώρα απλό μέλος.
Μετά από πρόταση του επικεφαλής της κίνησης ” Μπροστά Μαζί ” Κου Λευτέρη Κοντουλάκου, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα του δήμου μας, μιάς και είμαι κάτοικος Μελισσίων.
Ο λόγος αυτής της αποφασής μου είναι ότι :
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

8. Θέκλα Μαντέλη
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης

Γεννήθηκε Μόναχο Γερμανίας
Κάτοικος Πεντέλης από το 2005
Πρόεδρος και ιδρυτής του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Πεντέλης 2017-2018
Από το 2005 υπήρξε μέλος των συλλόγων γονέων του Κρυστάλλειου Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Πεντέλης συνεχίζοντας να προσφέρει μέχρι σήμερα με τη δημιουργία δράσεων και συνεργασίας που τη διακρίνει, τις εθελοντικές υπηρεσίες της.
2005 – 2018 παραδίδει μαθήματα Θεατρικής Αγωγής, ορθοφωνίας, κινησιολογίας, σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Πεντέλης και ενήλικες.
Παράλληλα τα τελευταία 5 χρόνια σε σταθερή συνεργασία με την Άνεμος εκδοτική, έχει επιτελικό ρόλο, στη διαχείριση λογιστικών – οικονομικών και εμπορικών κινήσεων της εταιρείας σε επίπεδο διανομής και επικοινωνίας. Στο ίδιο αυτό χρονικό διάστημα έχει λάβει μέρος ως ηθοποιός (θεατρικό αναλόγιο) σε μια πλειάδα επιφανών τίτλων και σημαντικών παρουσιάσεων.
Διάφορες άλλες δράσεις
2013 – ο οργανισμός ΜΕΤΑδραση παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο «Ένα σπίτι για την Ναρμίν», σε κείμενο και σκηνοθεσία Θέκλας Μαντέλη, στο Μουσείο Μπενάκη. {Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Ένα Σπίτι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα”, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες». Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη}.
2013 -στα πλαίσια της καμπάνιας «Μεγαλώνοντας, υπερασπίζομαι τα δικαιώματα μου», του Δικτύου για τα δικαιώματα του Παιδιού, ο οργανισμός ΜΕΤΑδραση παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο «Ένα ταξίδι… ένα παιδί», σε κείμενο και σκηνοθεσία Θέκλας Μαντέλη, στο θέατρο Νέου Κόσμου.
2010-2012 -πρόγραμμα ομαδικής ενδυνάμωσης ενηλίκων μέσω drama therapy με θέμα «έκφραση, επικοινωνία, ενδυνάμωση» σε συνεργασία με την Ψυχολόγο – Σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Μαρία Χατζοπούλου .
Από το 1989 εως το 2018 συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας
Ενώ από το 1989 εως το 2005 σε ταινίες, τηλεοπτικά σήριαλ ως ηθοποιός κ.λπ εκπομπές ως ανιματέρ και βοηθός σκηνοθέτη.
Σπουδές – σεμινάρια
1988 – Απόφοιτος 1ο ΤΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης
1992 – Απόφοιτος Ανωτέρα σχολή Δραματικής Τέχνης ΒΑΣΙΛΗ ΡΙΤΣΟΥ
1995 – Τελειόφοιτος ΤΕΙ Ηρακλείου Τουριστικές Επιχειρήσεις
2001 – Σεμινάριο drama therapy (έκφραση, επικοινωνία, ενδυνάμωση) απο τη σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Μαρία Χατζοπούλου.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής-σκηνοθεσίας, κινησιολογίας, χορού, φωνητικής-ορθοφωνίας και τραγούδι.